Мова
uk Ukrainian

Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою

24.05.2016

«Обговорення напрямів розвитку професійно-технічної освіти м. Києва у 2016-2018 роках»

24 травня у ДНЗ «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою»  відбулося засідання регіональної ради з професійно-технічної освіти у м. Києві на тему: «Обговорення напрямів розвитку професійно-технічної освіти  м. Києва у 2016-2018 роках». У засіданні взяли участь Старостенко Ганна Вікторівна – заступник голови Київської міської державної адміністрації, Фіданян Олена Григорівна – директор Департаменту освіти і науки молоді та спорту, Мусієнко Таїсія Петрівна – заступник начальника Управління професійної освіти, начальник відділу професійної освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, представники Департаментів соціальної політики, промисловості та розвитку підприємництва, Міністерства освіти і науки України, підприємств-замовників кадрів, директори професійно-технічних навчальних закладів, керівники галузевих асоціацій та громадських об’єднань.
Оглянувши  навчально-матеріальну базу коледжу та ознайомившись з організацією військово-професійної підготовки, Ганна Старостенко відзначила важливість й актуальність інноваційного проекту «Військово-професійна підготовка молоді» для столичного регіону.
Під час засідання обговорювались такі нагальні питання як стан забезпечення діяльності  навчальних закладів  професійно-технічної освіти  м. Києва у 2016 році , узгодження  регіонального замовлення на підготовку робітничих кадрів та молодших спеціалістів на 2016-2017 навчальний рік закладами професійно-технічної освіти для м.Києва тощо.
Директор Департаменту освіти і науки молоді та спорту Фіданян Олена Григорівна презентувала програму розвитку столичної професійно-технічної освіти  на 2016-2018 рр.
На засіданні також було затверджено склад регіональної ради професійно-технічної освіти м. Києва.
Маємо надію, що сьогоднішнє засідання регіональної ради з професійно-технічної освіти у м. Києві стане поштовхом до формування сучасного робітничого потенціалу столиці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *



Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: