Мова
uk Ukrainian

Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою

24.04.2017

Міжнародний день інтелектуальної власності в Україні 2017 року

Генеральна асамблея Всесвітньої організації інтелектуальної власності (WIPO), яка покликана сприяти захисту та розвитку інтелектуальної власності у всьому світі, на засіданні ще у вересні 2000 року прийняла рішення заснувати свято Міжнародного дня інтелектуальної власності, тим самим підкресливши велике значення інновацій у житті суспільства.

З того часу, наприкінці квітня, у день заснування Всесвітньої організації інтелектуальної власності, на загальнодержавному рівні відбуваються святкові події, під час яких відзначаються автори найзначиміших винаходів та раціональних пропозицій.

 

Щороку Міжнародний день інтелектуальної власності присвячується окремій темі. Цього разу він пройде під гаслом “Інновації для якості життя”.

21 квітня у Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України у м. Києві відбулось урочисте святкування Міжнародного дня інтелектуальної власності в Україні. Організаторами виступили Державна служба інтелектуальної власності України, ДП «Український інститут інтелектуальної власності» та Міністерство оборони України.

На національній виставці, поряд з винаходами досвідчених винахідників, презентували свої здобутки призери Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму, що проходить у Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.

Серед них учні нашого Державного навчального закладу «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою»:

КРАВЧУК ВОЛОДИМИР ОЛЕКСАНДРОВИЧ та АРПУЛЬ ОЛЕГ ВІТАЛІЙОВИЧ, студенти ІІ курсу з проектом «Модернізація військової сухопутної техніки для АТО «Сталевий патріот»;

ВАСИЛЕНКО АРТЕМ МИКОЛАЙОВИЧ, ВАШАКІДЗЕ АРТУР ВІТАЛІЙОВИЧ та СЕЛЕЗНЬОВ ЄВГЕНІЙ СЕРГІЙОВИЧ, студенти ІІ курсу з проектом «Віртуальна лабораторія діагностики автомобільних засобів «AutoDiagnostic 3.0»;

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *



Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: