Мова
uk Ukrainian

Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою

01.09.2017

В ДНЗ «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» відбулися урочистості з нагоди Дня знань

1 вересня 2017 року ДНЗ «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» радо відкрив двері навчального закладу для 585 вступників. Всі вони знайшли у коледжі сучасну та перспективну професію до душі.
Особливістю навчального закладу є ступенева професійна підготовка, спрямована на формування у випускників компетентностей та практичних навичок, які вони зможуть успішно застосовувати у цивільному секторі або впевнено використовувати набуті військово-професійні знання під час проходження військової служби.
Підписання  Президентом України Указу від 03.05.2017 №126/2017 «Про перелік посад, що заміщуються військовослужбовцями Збройних Сил України, інших військових формувань, правоохоронних органів спеціального призначення у державних органах, на підприємствах, в установах, організаціях, а також державних та комунальних навчальних закладах, та граничних військових звань за цими посадами» дозволило вже в цьому навчальному році залучити до навчального процесу високопрофесійних офіцерів-вихователів, що сприятиме досягненню принципово нового рівня військово-патріотичного виховання молоді та підготовки професійного і мотивованого персоналу – сучасної плеяди патріотів України.
В новому навчальному році коледж на запит Міністерства оборони України розширив спектр професій з посиленою військовою та фізичною підготовкою та вдало провів набір за професією «Радіомеханік з ремонту радіоелектронного устаткування (в тому числі спеціального призначення та альтернативної енергетики)».
З нагоди свята в коледжі відбулися урочистості, присвячені початку нового навчального року та посвяті в курсанти ДНЗ «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою», проходження урочистим маршем курсантських підрозділів, виступи творчих учнівських колективів коледжу (духового оркестру «Либідь» , народного оркестру ударних інструментів «Киянки», вокального ансамблю «Перлинки») тощо.
В урочистостях взяли участь представники підприємств-замовників кадрів, Міністерств та силових відомств, ветеранських, громадських організацій, духовенства, засобів масової інформації. Зокрема, вступників привітав директор Київської міської дирекції ПАТ «Укрпошта» Валентин Миколайович Олещенко. Щирі побажання наснаги у навчанні, здоров’я, миру та злагоди всім присутнім прозвучали у виступах професора, академіка НАПНУ Ничкало Нелі Григорівни та матері загиблого героя Небесної сотні Максима Шимка пані Зої. Начальник Київського міського відділення Комітету фізичного виховання та спорту МОНУ Бобровник Сергій Ілліч підкреслив спортивні досягнення вихованців коледжу та на знак майбутніх перемог подарував м’яч футбольного клубу «Динамо» Київ.
Відповідно до наказу №468  Міністра оборони України генерала армії України Степана Полторака за особистий внесок у справу розбудови та забезпечення життєдіяльності Збройних Сил України, підготовку висококваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність, високий професіоналізм директор коледжу Василь Петрович був урочисто нагороджений відзнакою Міністерства оборони України медаллю «За сприяння Збройним Силам України».






Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *



Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: