Мова
uk Ukrainian

Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою

19.04.2018

ВІДБУЛОСЯ ВІДКРИТТЯ 33-ОЇ МІЖНАРОДНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ «ОСВІТА ТА КАР’ЄРА – 2018»

19 квітня в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбулося відкриття 33-ої міжнародної спеціалізованої виставки «Освіта та кар’єра – 2018», в якій взяв участь Державний навчальний заклад «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою».
 
Захід Організований товариством «Знання» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України. Учасників виставки привітав Василь Кремень – президент Національної академії педагогічних наук України .
Виставка «Освіта та кар’єра – 2018» покликана допомогти випускникам навчальних закладів системи загальної середньої освіти 2018 року визначитися щодо подальшого здобуття освіти або працевлаштування. На виставці були представлені навчальні заклади Польщі, Чехії та Румунії.
Педагогічний колектив ДНЗ «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» здобув золоту медаль у номінації «Інноваційний розвиток освіти та сучасні педагогічні технології».
Вітаємо з перемогою! Бажаємо подальших успіхів!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *



Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: