Мова
uk Ukrainian

Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою

03.08.2018

CПІВПРАЦЯ КЕРІВНИЦТВА КОЛЕДЖУ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ТА КЕРІВНИКАМИ СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

Стала доброю традицією співпраця керівництва коледжу з представниками та керівниками структурних підрозділів Державної прикордонної служби України.

31 липня, в рамках договору про співпрацю між навчальним закладом і ДПС України, відбувся робочий візит деректора Київського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою Василя Петровича до Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України іменя генерал-майора Ігоря Момота.

Під час зустрічі з начальником Головного центру підготовки прикордонників полковником Дмитром Коцерубою обговорені актуальні проблеми підготовки фахівців зі спорідненими з військово-обліковими спеціальностями, намічені і конкретизовані напрямки подальшої співпраці.

В ході робочої зустрічі керівництвом Головного центру представлена унікальна навчально-методична база, продемонстровані новітні технології що застосовуються під час охорони Державного кордону України в умовах особливого періоду. Досягнуто домовленості про співробітництво щодо військово-патріотичного виховання молоді, взаємного використання методичної та методологічної бази напрацьованої у наших навчальних закладх.

В.Петрович відвідав центральний музей Державної прикордонної служби України, вшанував пам`ять загиблих прикордонників в ході проведення антитерористичної оперіції на Сході України.

Про враження щодо підготовки захисників кордону України, директор коледжу В.Петрович залишив відгук та найкращі побажання від колективу навчального закладу у Книзі почесних гостей.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *



Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: