Мова
uk Ukrainian

Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою

13.11.2018

ДУАЛЬНА ФОРМА – ОЗНАЧАЄ СПІЛЬНО!

13 листопада 2018 в актовій залі коледжу було організовано спільну зустріч за участі представників КМД ПАТ «Укрпошта», здобувачів професійної освіти, які навчаються за професією оператора телекомунікаційних послуг, молодших спеціалістів, які навчаються за спеціальністю «Телекомунікації та радіотехніка» та їх батьків (навчальні групи 12-3, Т-2, МС1 та МС-2).
На батьківських зборах виступили заступник директора коледжу Циганкова Світлана  Володимирівна та начальник відділу навчання та розвитку персоналу КМД ПАТ «Укрпошта» Пузікова Ольга В’ячеславівна.
У розрізі впровадження елементів дуальної форми навчання в групі № Т-2 операторів телекомунікаційних послуг були обговорені питання проведення виробничого навчання на підприємстві та виробничої практики, перспективи подальшого працевлаштування та кар’єрного зросту випускників коледжу в Київській міській дирекції ПАТ «Укрпошта», основна та бонусна системи оплати праці майбутніх працівників відділень та філій ПАТ «Укрпошта». Надана інформація стала в нагоді учасникам зустрічі та викликала активну зацікавленість.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.





Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: