Мова
uk Ukrainian

Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою

24.04.2019

ПЕРЕМОЖЦІ МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ КОМП’ЮТЕРНИХ ПРОЕКТІВ INFOMATRIX – 2019

Українська команда, яку представляли 15 здобувачів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти, виборола 3 золоті, 4 срібні та 7 бронзових медалей на Міжнародному конкурсі комп’ютерних проектів “INFOMATRIX – 2019”. Свою компетентність, результати реалізації практичних проектів в галузі інформатики та інформаційних технологій  представляли 785 учасників 347 проектів з 36 країн світу. Конкурс проходив у м. Бухаресті (Румунія) з 20-24 квітня 2019 року.

Учасники змагалися в кількох номінаціях. Серед них – програмування, апаратне управління,  комп’ютерне мистецтво, короткометражний фільм та різні напрямки робототехніки. Журі конкурсу приділяло значну уваги завершеності роботи та її практичній реалізації, застосуванні у повсякденному житті та проектах які мають високе соціальне значення.

За результатами змагань представники коледжу здобули такі перемоги:

«СРІБНА МЕДАЛЬ»

 Категорія «Програмування»:

Мойсеєнко Леонтій Олегович, курсант ІІ курсу Державного навчального закладу «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою», з авторською розробкою «Virtual Platform “Renewable Energy Systems”».

 «БРОНЗОВА МЕДАЛЬ»

 Категорія «Робототехніка – Drone race»:

            Грицюк Павло Олегович, курсант ІІ курсу Державного навчального закладу «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою», з авторською розробкою «DRONE-1».

Категорія «Короткометражний фільм»:

            Бобро Олексій Романович, курсант ІІ курсу Державного навчального закладу «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою», з авторською розробкою «Розмальований».

 Крім того, Україна знову представила проект у категорії “Line Follower”. У цій номінації виступав курсант ІІ курсу ДНЗ «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою”, Родіонов Андрій Анатолійович.

           Цього річ команда від України в десяте предствляла свої проекти у зазначеному конкурсі та продемонстрували найвищій рівень та результативність за історію своєї участі.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *



Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: