Мова
uk Ukrainian

Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою

10.06.2020

ПЕДРАДА ДИСТАНЦІЙНО

Важливою ланкою в освіті за будь-яких умов залишається вдале провадження освітнього процесу та підведення підсумків будь-якої освітньої діяльності. На завершення надзвичайно незвичного 2019-2020 навчального року педагогічний колектив ДНЗ «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» 10 червня 2020 року провів онлайн педагогічну раду. Першим питанням порядку денного були заслухані звіти голів методичних комісій про роботу педагогічних працівників у період карантину та використання технологій дистанційного навчання. У виступах доповідачі ділилися напрацюваннями колег, зазначили переваги та недоліки дистанційної форми навчання, наголосили на супутніх проблемах та можливих шляхах їх подолання. Цікаво було визнати чимало позитивних моментів, ефективних технологій дистанційного навчання не тільки для самого викладача, а й для сучасного здобувача освіти, для якого гаджет став практично основою життя. Педагоги поділилися ресурсами Інтернету, які стали в допомозі під час проведення занять та сприяли виробленню навичок контролю та перевірки набутих знань і співпраці викладача/здобувача освіти дистанційно. Важливо, що карантин сприяв саморозвитку викладацької аудиторії у розрізі підвищення кваліфікації в багатьох різноманітних напрямках своєї діяльності. Спікери продемонстрували здобутки своїх членів представивши отримані свідоцтва та сертифікати. Методичні комісії досить плідно попрацювали над презентаціями. Серед виступів, які характеризуються інформаційною насиченістю та чіткістю, відзначаємо голів методичних комісій Куциха О.О., Корнілову Н.В., Покровську О.П., Осіпенко О.М., Журавель Т.М. та Короп Л.М.
Серед актуальних питань педагогічною радою розглядалася організація та проведення ДКА та ПА у 2019-2020 н.р. (форми, технології та порядок), допуски здобувачів освіти до складання ДКА та ПА. Про це йшлося у виступах заступників директора Циганкової С.В., Поступаленка В.А. та старших майстрів Черкас Г.М., Островської Л.В.
Окремо як організатор роботи сайту дистанційного навчання коледжу виступила Возненко Л.І., яка детально ознайомила присутніх з наявним функціоналом електронного кабінету коледжу та покроково продемонструвала користування вкладками для складання ДКА та ПА у формі онлайн тестування. Повідомила, що тестові завдання підвантажені та готові до практичного застосунку.
У роботі педагогічної ради у форматі відеоконференції взяли участь 115 осіб. Засідання відзначилося чіткістю, згуртованістю та інформативною насиченістю. Успіхів колегам!

 


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *



Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: