Мова
uk Ukrainian

Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою

27.05.2021

Пiдвищення iндексу конкурентоспроможностi випускника закладу професiйної освiти

Підвищення індексу конкурентоспроможності випускника закладу професійної освіти неможливе без застосування сучасного професійного інструменту.

З метою забезпечення  якості професійної підготовки, дотримання вимог виробничої санітарії та гігієни під час освітнього процесу в Київському професійному коледжі з посиленою військовою та фізичною підготовкою освоєні кошти міського бюджету, виділені для придбання первинного інструменту та спецодягу. Зокрема для підготовки за професією «Верстатник широкого профілю» придбано набір твердосплавних пластин (для різального інструменту-фреза), токарні різці, вимірювальний інструмент (штангенциркуль- ШЦ-І,ШЦ-ІІ), набори мітчиків, плашок та свердл; за професією «Електрозварник ручного зварювання» – електроди «Моноліт»; за професією «Радіомеханік з обслуговування та ремонту радіотелевізійної апаратури. Радіомеханік з ремонту радіоелектронного устаткування»  – паяльна станція, світлодіодні лампи, макетна плата безпайкова, паяльник демонтажний з олововідсосом, термопінцет.

Тендерним комітетом закладу освіти через систему ProZorro здійснено закупівлю первинного інструменту на 316000 гривень, спецодягу, в тому числі для навчальних груп з посиленою військовою та фізичною підготовкою, на 674000 гривень, навчальних меблів на 98000 гривень.

До завершення навчального року планується придбання комп’ютерної і цифрової техніки. Ефективно сплановане оновлення навчально-матеріальної бази за професіями – крок до формування привабливого для абітурієнтів освітнього середовища.

Знання, промисловість і технології зараз розвиваються з величезною швидкістю. В такій ситуації професійно-технічна освіта повинна постійно оновлювати зміст освітнього процесу, зближувати його з сучасним  виробництвом зокрема й через опанування навичок роботи із сучасним професійним інструментом.





Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: