Мова
uk Ukrainian

Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою

21.10.2021

АВТОНОМНА та ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНА громада

20 жовтня 2021 року у рамках реалізації компоненту Місцеве самоврядування та реформа з децентралізації  влади Програми ООН із Відновлення та розбудови миру, за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції відбувся навчальний візит: «Добре врядування. Розумна інфраструктура та цифрові послуги в громаді» м. Київ та Київська область, під час якого учасники відвідали Навчально-практичний Центр відновлювальної енергетики ДНЗ «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою».

         Учасники візиту: керівники військово-цивільних адміністрацій, голови та спеціалісти органів місцевого самоврядування територіальних громад Донецької та Луганської областей.  

         Мета навчального візиту:   

Ознайомитись із шляхами використання та поширення:

  • навчальних ресурсів та інструментів для розвитку адміністративної спроможності органів місцевого самоврядування,
  • публічності та прозорості діяльності органів влади,
  • використання сучасних технологій управління,
  • впровадження онлайн-технологій, безпеки онлайн-продуктів,
  • системи якісного та швидкого реагування на кібер-загрози та інші вразливості онлайн систем.
  • отримають знання щодо основних підходів до єдиних стандартів творення та впровадження цифрових інструментів для забезпечення інтероперабельності та послідовності цифрової розбудови на державному та місцевому рівнях, вимог для приєднання до цифрового простору ЄС, спільного вироблення рішень, що сприятиме об’єднанню громадськості навколо спільних ідей та рішень.

Заступник директора з НВР Василь ПОСТУПАЛЕНКО передав вітання директора коледжу Василя ПЕТРОВИЧА учасникам візиту, а також ознайомив з коледжем: його історіє, сьогоденням та стратегічними цілями на майбутнє. Під час екскурсії присутніх привітав та познайомив з особливостями навчання курсантів коледжу Валерій КАЛЮЖНИЙ, заступник директора з ВФП.

З діяльністю Центру відновлювальної енергетики ознайомив присутніх його завідуючий Валентин ПРОТОПОПОВ. Розповів про умови навчання, особливості провадження освітнього процесу та переваги освітніх програм центру. Провів навчально-ознайомчу екскурсію.

По завершенню візиту відбулось неформальне спілкування присутніх з педагогами коледжу Ігорем ЗБІТНЄВИМ, майстром виробничого навчання, та Іриною ВАЛЕВАТИК, викладачем історії.





Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: